Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png
 • Buurtkrant April 2019 digitaal

 • Buurtkrant december 2018 digitaal

  Klik op het plaatje om hem te openen.

  buurtkrant december 2018

  Lees verder
 • Snert en Zoopie zaterdag 15 december

  winterfeestZaterdag 15 december organiseert de buurtvereniging weer het inmiddels traditionele Snert en Zoopie winterfeestje.
  Gezellig bijpraten met je buurtgenoten onder het genot van een oliebol of een kop erwtensoep. Tekstschrijver en zanger Erwin de Vries zorgt met zijn muziek voor extra sfeer.

  Van 16:00 tot 18:00 op het pleintje voor de Plus supermarkt (hoek Vechtstraat / Merwedestraat)

  Lees verder
 • Buurtkrant oktober digitaal

  buurtkrant oktober 2018

  De buurtkrant van oktober 2018 is nu ook digitaal te lezen. Klik op het plaatje om hem te openen!

  Lees verder
 • Foto expositie De Ziel van Zuid; Blij! - opening vrijdag 19 oktober

  zielvanzuidFoto expositie De Ziel van Zuid; Blij!

  Twee jaar geleden tijdens 50 jaar Immanuelkerk vond de eerste Ziel van Zuid foto expositie plaats. We stelden mensen uit de buurt, Groningen Zuid, de vraag wat voor hen de Ziel van Zuid was. Uit de mooie gesprekken haalden we een kern waar foto’s bij zijn gemaakt. Foto’s bij uitspraken als: contact is voor mij de sleutel van de ziel, bloemen zijn voor mij de glimlach van de schepping en samen kunnen we bergen verzetten.

  Inmiddels zijn we twee jaar verder en wordt op vrijdag 19 oktober de tweede foto expositie de Ziel van Zuid geopend. Dit keer is het niet alleen een initiatief van de Immanuelkerk maar een samenwerking tussen WIJ Corpus den Hoorn, WIJ De Wijert en WIJ Rivierenbuurt en de Immanuelkerk.

  Het thema van de komende foto expositie is Blij! Waar word je blij van in de wijk? Waar loop je warm voor? Waar droom je van?

  Er zijn 21 gesprekken gevoerd met allerlei bewoners uit Groningen Zuid. Bewoners van allerlei leeftijden, mensen die met bewonersinitiatieven bezig zijn.

  Met deze expositie geven we een inkijkje in wat er allemaal gebeurt in Groningen Zuid en dat is veel! We hopen op onderlinge inspiratie en verbinding.

  Op vrijdagmiddag 19 oktober om 15.00 u wordt de expositie officieel geopend. De opening vindt plaats in WIJ Rivierenbuurt, Merwedestraat 54.

  Naast de officiële opening door Eric Mooij (stadsdeel coördinator Groningen Zuid) zijn er leuke activiteiten voor de kinderen (speurtocht) en een blije workshop gegeven door Jeanette Brink van coaching Blide.

  Bewoners Piet van der Veen en Jan Hoving hebben de foto’s gemaakt en Foto Vaszlovszky heeft de foto's afgedrukt.

  Het zal een reizende expositie worden. Komend jaar reist de expositie langs de verschillende WIJ teams van gebied Zuid en natuurlijk ook langs de Immanuelkerk.

  3 maanden bij WIJ Rivierenbuurt 

  3 maanden bij WIJ Corpus de Hoorn

  3 maanden bij WIJ De Wijert

  3 maanden in Immanuelkerk

  We verheugen ons erop en nodigen iedereen van harte uit om de foto’s te komen bekijken onder het genot van een hapje en een drankje !

  Lees verder

: 

 

Powered by iCagenda

Nieuwsarchief