Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Meidoorns in de Rijnstraat behouden!

De afgelopen maanden is er veel actie gevoerd om de bomen te behouden in de Rijnstraat. Wij hebben een handtekeningactie gehouden en deze tezamen met een bezwaarschrift gezonden naar de gemeente. Daarna hebben wij veelvuldig contact gehad met de gemeente en nu hebben wij goed nieuws!

Het is ons gelukt om de meidoorns te behouden voor de Rijnstraat. De gemeente wilde dat er totaal 10 bomen werden gepland aan de evenzijde van de Rijnstraat. Het beeld van de Rijnstraat zou totaal veranderen. Wij zijn nu tot overeenstemming gekomen met de gemeente dat aan beide zijden van de Rijnstraat in totaal 30 meidoorns worden geplant na het rioleringsproject. De kleuren worden wit en rose. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het plaatsen van handtekeningen op de lijsten. Dit heeft ons erg gesteund in onze onderhandelingen met de gemeente. De gemeente is van plan om huis aan huis in de Rijnstraat een brief hierover te verspreiden.

Met vriendelijke groet,

Els-An van Ree en Marianna van der Zee

Nieuwsarchief