Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Books 4 Life zoekt dringend nieuwe winkelruimte!

books4lifegroningen

Books4life Groningen is een vrijwilligersorganisatie en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Wij zijn een tweedehands boekwinkel voor het goede doel. Door tweedehands boeken te verkopen zamelen we geld in voor Amnesty International, Oxfam Novib en verschillende kleinere organisaties. Tevens doneren we regelmatig boeken aan diverse welzijns- of onderwijsinstellingen in Groningen. Op deze manier hebben we niet alleen een sterke maatschappelijke betrokkenheid waar 20-25 vrijwilligers werken, maar leveren we door hergebruik van boeken tevens een bijdrage aan duurzaamheid. Books 4 Life Groningen is onderdeel van een keten van zeven Books 4 Life winkels in Nederland.
http://www.books4lifegroningen.nl/
Sinds 27 juni 2016 zitten we zonder een winkel. We zijn dus naarstig opzoek naar een andere winkel en/of opslagruimte!

 

Omdat we een stichting zijn en 90% naar het goede doel gaat kunnen we geen of weinig huur betalen. Deze ruimte moet bereikbaar zijn voor klanten en geschikt zijn om als winkel te kunnen dienen.
Een oppervlakte van 50 m2 lijkt het minimum voor de winkel en een opslag. Door ons streven om minimaal 90% van de opbrengst daadwerkelijk te doneren aan de goede doelen, zijn wij niet in staat om een commerciële (kale) huur te betalen. De normale kosten voor gas, water en elektriciteit zijn voor ons wel op te brengen. Bovendien is het voor ons belangrijk dat er heldere afspraken gemaakt kunnen worden over de duur van de periode waarin we beschikking hebben over de ruimte. Onze huisvestingslasten op ons vorige adres bedroegen € 250,= per maand inclusief gas en licht, water, wifi en O.Z.B. Dit is ongeveer het maximale budget.
Wij willen u dan ook vragen of u misschien een geschikte winkelruimte of opslag weet op (zeer) korte termijn? Het zou erg vervelend zijn als we de winkel definitief moeten sluiten, het is voor velen bovendien een betekenisvolle dagbesteding. Tenslotte zou definitieve sluiting van de winkel tot gevolg hebben dat er geen inkomsten meer naar het goede doel kunnen gaan.

Ik hoop snel van u te horen. Alvast bedankt voor de genomen moeite. Met vriendelijke groeten,
Johan Gerritsen, namens het bestuur van Books4life

Books 4 Life Groningen
Give a book, buy a book. Both for charity.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W:www.books4lifegroningen.nl
A:  tijdelijk gesloten

Nieuwsarchief