Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Nieuw initiatief Rivierentuin - moestuin in onze wijk

Wat is er nou leuker dan genieten van groenten en fruit uit eigen moestuin?

Wie heeft zin om een steentje bij te dragen bij het opzetten van een moestuin? Leuk toch, om als Stadjer met rouwranden aan de nagels in de aarde te woelen? Hebt u geen groene vingers? Dat doet er niet toe! Op allerlei wijze kunt u meehelpen. U kunt meehelpen bij het opzetten van de moestuin. U kunt meedenken en beslissen bij het opzetten van het plan, helpen bij de organisatie, vrijwilligers werven of flyeren. De tuin komt in hartje Riverenbuurt, namelijk aan de Merwedestraat bij de groenstrook bij de Merwedeflat. Een leuke bijkomstigheid: u draagt bij aan een stukje vergroening. En het is nog eetbaar ook! Lekkere verse producten die u zelf kunt gebruiken! Prachtig toch? Wat is er toch mooier dan terug te zien wat u –letterlijk en figuurlijk- met uw eigen handen hebt gezaaid?

U kunt zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsarchief