Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

MFC De Stroming zoekt enthousiaste vrijwilligers

mfcdestromingMFC De Stroming kan niet bestaan zonder hulp van enthousiaste buren. Omdat het steeds drukker wordt zijn wij momenteel op zoek naar mensen die het leuk vinden om:

- af en toe mee te helpen met barwerkzaamheden

- nieuwe activiteiten op te zetten

Daarnaast zijn wij specifiek op zoek naar mensen die graag willen meehelpen met het aankleden van de ruimtes. We komen graag in contact met mensen die verstand hebben van het opnieuw her-inrichten / decoreren van de zalen. Deze zomer willen wij ook graag een nieuwe vloer en bar realiseren. Hiervoor zal een aparte werkgroep worden opgericht. Heeft u verstand van vloeren of grotere bouwwerkzaamheden? Laat het ons weten!

De Stroming werkt niet met vaste werktijden of een verplicht aantal uren, iedereen helpt wanneer hij of zij kan. Mocht u graag willen mee helpen maar in een andere hoedanigheid dan hierboven beschreven, dan horen wij het ook graag!

Voor meer informatie of aanmelden kan er contact worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 40462651

Nieuwsarchief