Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Meet & Eat vrijdag 11 maart

MeetEnEatKleinExperience Groningen is een tweedaags event (11 en 12 maart 2016) eorganiseerd door Erasmus Student Network Groningen in samenwerking met de gemeente Groningen. Het is de tweede editie van het event, wat op 11 en 12 maart 2016 plaatsvindt.

500 internationale studenten worden rondgeleid door stad en provincie, waarbij zij even uit de 'studentenbubbel' getrokken worden. Door deel te nemen aan verschillende activiteiten rondom de thema's cultuur, wetenschap en sport zullen de studenten een kant van Groningen verkennen die voor hen nieuw is, en geïntroduceerd worden met lokale 'stadjers', bedrijven en locaties.

Experience Groningen is op zoek naar naar families in Groningen die het leuk zouden lijken om internationale studenten voor een avondje (11 maart) te hospiteren en een maaltijd voor te bereiden. Dit is de perfecte manier om meer over verschillende culturen te weten te komen en de studenten in te lichten over uw ervaringen van Groningen en de Nederlandse cultuur!

Het budget is hoogst waarschijnlijk 5 euro per student. Heeft u zelf interesse in deelname of kunt u mij helpen met de zoektocht naar enthousiaste stadjers?

Interesse? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of surf naar http://www.experiencegroningen.com/

Nieuwsarchief