Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Werkzaamheden Herewegviaduct

Het Herewegviaduct wordt deze zomer opgeknapt. Inmiddels heeft de rijbaan een nieuwe laag geluidwerend asfalt gekregen. Het metselwerk van het viaduct is op verschillende plaatsen hersteld. Naar verwachting wordt er nog tot en met oktober 2015 aan het Herewegviaduct gewerkt. Deze werkzaamheden leveren geen verkeershinder meer op.

Constructie

De komende tijd wordt nog verder gewerkt aan de versteviging van de constructie van het viaduct. Dat gebeurt door reparaties van het beton. En er komt een staalconstructie aan de zijkant van het viaduct, aan de noord-westkant. Dat gebeurt in de tweede helft van september.

Leuningen

Er is onderzoek gedaan naar de oorspronkelijke kleuren van de brugleuningen. Deze worden opnieuw geschilderd op basis van de uitkomsten van dit onderzoek. Omdat er de komende tijd toch nog het een en ander aan het viaduct moet gebeuren, is besloten om het verfwerk volgend jaar uit te voeren. De leuningen worden dan geschilderd in een kleur die dicht ligt bij de huidige kleur.

Betegelen trottoirs

De bestrating van de trottoirs is nog niet af. Hier wordt nog aan gewerkt. Dit kan voor voetgangers af en toe hinder opleveren. Als het weer het toelaat is deze klus in de derde of vierde week van augustus afgerond.

Nieuwsarchief