Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Openluchtbad De Papiermolen weer open vanaf 26 april

Op zaterdag 26 april om 10.00 uur opent Openluchtbad de Papiermolen haar deuren weer voor een zomer lang zwemplezier.

Voorafgaand aan de opening zijn de seizoensabonnementen extra voordelig verkrijgbaar bij Sportcentrum Kardinge, het Helperzwembad en Zwembad de Parrel, tijdens de reguliere openingstijden van de balies.
De voorverkoop bij de kassa van de Papiermolen vindt plaats op donderdag 24 april en vrijdag 25 april, dagelijks van 12.00 tot 19.30 uur. Tevens kan een voordelig zwemabonnement aangeschaft worden via www.de-papiermolen.nl

Ik Zwem actie
Wie regelmatig komt banenzwemmen kan meedoen met de Ik Zwem actie: zwemmen met een persoonlijk doel. Er kan gekozen worden om deze zomer 2.000, 5.000 of 10.000 meter of meer te gaan zwemmen.
Deelnemers zwemmen dan per keer 250, 500 of 1.000 meter om uiteindelijk het persoonlijke einddoel te behalen. Deelnemers kunnen elkaar op de hoogte houden van de gezwommen aantal meters door het maken van een zogenaamde Zwemfie.

Het Zwemfiebord wordt zaterdag om 11.30 uur officieel in gebruik genomen. Meer informatie over Openluchtbad de Papiermolen is te vinden op www.de-papiermolen.nl.

Nieuwsarchief