Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Uitreiking Books for Life zondag 16 maart in Stationshal

Op zondag 16 maart is de stationshal van Groningen het toneel van een bijzonder evenement. Books 4 Life reikt de opbrengst van 2013 uit aan onder andere Amnesty International en Oxfam Novib. In Nederland zijn 7 tweedehands boekwinkels van Books 4 Life die geld ophalen voor goede doelen.

Programma 16 maart
De uitreiking in de stationshal is van 14 tot 16 uur en bestaat onder andere uit presentaties van Amnesty International, Oxfam Novib en drie kleinere stichtingen: Amurang (Indonesië), Campvuur (Kenia) en Wees Kind (Peru). Daarnaast is er muziek van The Monroes, een boeksculptuur door Boukje Voet én gratis boeken. Vanaf 16 uur is er een borrel in de winkel van Books 4 Life in Groningen aan de Rivierenhof 12. Het evenement is toegankelijk voor iedereen.

Stationshal
Het hoofdstation van Groningen is een prachtige locatie voor de landelijke uitreiking van Books 4 Life. Zo is het onlangs terecht verkozen tot het op twee na mooiste station van Europa. Samen met het Boekenweekthema ‘Reizen’ en het feit dat geïnteresseerden met het Boekenweekgeschenk gratis naar Groningen kunnen reizen, staat niets een fantastische uitreiking in de weg.

Books 4 Life Groningen
Het succes van Books 4 Life is onder meer te danken aan de laagdrempelige en praktische manier waarop stadjers een bijdrage kunnen leveren. Door een boek te geven, te kopen of in actie te komen als vrijwilliger worden goede doelen direct gesteund. Books 4 Life biedt daarnaast een uitkomst voor mensen die weinig te besteden hebben, want kwalitatief goede boeken zijn voor een laag bedrag te koop. De winkel in Groningen bevindt zich aan de Rivierenhof 12, even ten zuiden van het hoofdstation. Kijk op www.books4life.nl/groningen voor meer informatie. 

Nieuwsarchief