Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Informatiebijeenkomst Maaslaan 4 juli

Op woensdag 4 juli houdt de Stuurgroep Aanpak Ring Zuid een derde informatiebijeenkomst over de jongste aanpassingen in het ontwerp voor de nieuwe Zuidelijke Ringweg. en de gevolgen voor Maaslaan. In de Martiniplaza vanaf 20:00 Download de uitnodigingsbrief.

De  stuurgroep heeft de uitnodigingen pas vandaag 2 juli bij de omwonenden laten bezorgen. Lang niet iedereen die het aangaat heeft dus nog de kans aanwezig te zijn. Daarom: verspreid dit nieuws en moedg zo veel mogelijk mensen aan te komen naar de bijeenkomst! Ons ongenoegen over de gang van zaken hebben we verwoord in deze e-mail aan de stuurgroep.

http://www.aanpakringzuid.nl/files/1913/4096/0812/Persbericht_Nader_uitgewerkt__ontwerp_Aanpak_Ring_Zuid_29_juni_2012.pdf

http://www.gezinsbode.nl/gemeentenieuws/16822/woongebieden-ontzien-in-aangepast-ontwerp-zuidelijke-ringweg/
 

Dat het nodig is dat we onze stem blijven laten horen, blijkt wel uit het volgende citaat:

"Voor de Maaslaan betekent het aangepast ontwerp nog geen verbetering. Op de verbindingsweg, langs het talud van de ringweg, worden dagelijks 11.000 verkeersbewegingen verwacht, terwijl de stuurgroep er maximaal 10.000 wil. “Dat is een lastige. We halen niet op alle punten een 10″, erkent wethouder Karin Dekker."

Nieuwsarchief