Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Deelnemers gezocht voor team Rivierenbuurt voor Slag om Grunn

De viering van Groningens Ontzet op 28 augustus wordt het decor voor de grote finale van De Slag om Grunn, een spel voor alle wijken van de stad Groningen. Voor dit wijkenspel hebben wij voor De Rivierenbuurt alvast een Team aangemeld! We zoeken nog deelnemers om het team compleet te maken.

De Slag om Grunn is afgeleid van het van oorsprong Zweedse buitenspel Kubb, waarbij je met houten stokken houten blokken omver moet gooien. Teams van maximaal zes personen doen een gooi naar de prijzen. Het is een spel voor jong en oud!

De Slag om Grunn wordt georganiseerd door de Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken te Groningen in samenwerking met de stichting Havenpop. Op 7 juli tijdens het buurtfeest zal het spel gespeeld gaan worden en wordt uitgelegd hoe de spelregels zijn.

Deelnemers kunnnen zich nu al als team of individueel aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsarchief