Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Overig

Het is alweer 5 jaar geleden dat wij ons eerste buurtfeest organiseerden. Ondertussen is het feest gegroeid en zijn we verhuisd van het plein van de Rivierenstede naar het prachtige Dinkelpark.

Zowel de Quick’nTasty als de Klikspaan zijn er vanaf het eerste uur bij en ook dit jaar zullen zij iedereen weer voorzien van lekker eten en een koud biertje, frisje of een wijntje.

Wij zijn blij dat we weer een tweetal moeders van de Widarschool bereid hebben gevonden, om vol enthousiasme de vrijmarkt te gaan organiseren voor de kinderen en ouders van de school. De kinderen willen met de opbrengst T-shirts aanschaffen met daarop de naam en logo van de school.

Dit idee ontstond, toen zij met een schoolvoetbaltoernooi meededen en zij de enige school waren zonder officiële Tshirts. De markt wordt uiteraard uitgebreid met buurtondernemers, deelnemers van het gezondheidplein en kunstenaars. Buurtbewoners zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij een van deze markten. Ook de populaire Junglerun komt weer, zodat de jongste kinderen aan de ene kant, en de wat grotere kinderen aan de andere kant kunnen springen, klimmen en gek kunnen doen. In het programma is tevens ruimte voor (lokaal) talent tijdens het open podium.
Het aantal vrijwilligers blijft groeien en daar zijn wij heel blij mee. Mocht je echter ook willen helpen, je bent van harte welkom! Meld je dan even aan via onze website. Het is een ontzettende leuke manier om mensen uit je eigen buurt te leren kennen. Het feest is van 14.00 tot 24.00 uur. Een gedetailleerd programma is te vinden op de middenpagina van de buurtkrant en op deze website.
Tot ziens op ons buurtfeest en alvast veel plezier toegewenst!

 

Download de poster.

 

Nieuwsarchief