Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Buurtfeest 2011

Hier vind je een fotoreportage over het buurtfeest 2011!

 

Op zaterdag 18 juni hadden we ons 5e buurtfeest. Helaas liet het weer ons dit jaar voor het eerst zodanig in de steek dat het bestuur gedwongen werd om de markt af te lassen. In verband met de windvoorspelling kon de veiligheid van de deelnemers en bezoekers niet gegarandeerd worden.

Gelukkig gingen de optredens op het grote podium wel gewoon door en tijdens het buffet scheen zelfs de zon! Voor de kinderen werd het ook nog feest, want in de loop van de middag werd de 18 meter lange Jungle Run alsnog opgeblazen, zodat zowel de jongere kinderen als de grotere kinderen naar hartenlust konden klimmen en springen.

Dit feest was niet mogelijk geweest zonder de financiële ondersteuning van onze sponsoren.

Sponsoren: Bedankt!

Het feest was ook niet mogelijk geweest zonder de hulp van de vele vrijwilligers. Het is geweldig om te zien hoe de groep van enthousiaste vrijwilligers zich uitbreidt.

Het bestuur van de buurtvereniging wil bij deze graag alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun hulp, zowel in aanloop naar de dag, maar vooral ook op de dag zelf. In regen en wind zijn de tenten en parasols opgezet en de vlaggetjes opgehangen. En dezelfde vrijwilligers waren er ’s nachts weer om de boel af te breken, zodat om 01.00 uur het park al voor een groot deel opgeruimd was.

Vrijwilligers: Bedankt!

Maar een feest is geen feest zonder de bezoekers die ondanks het weer toch naar het Dinkelpark zijn gegaan om te genieten van het lekkere eten, drankjes en geweldige muziek.

Bezoekers: Bedankt!

De buurtvereniging hoopt u volgend jaar weer te zien te zien op het Buurtfeest. Uiteraard is er dit jaar nog het winterfeestje op zaterdag 10 december waar alle buurtbewoners van harte welkom zijn.

Tot ziens op ons volgende feest!

Nieuwsarchief