Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

Verloting

Verloting uniek sieraad t.w.v. 400 euro!

Tijdens het buurtfeest op zaterdag 7 juli zal een prachtige ring, uitgevoerd in fijn zilver met zirkonia, verloot worden.

De ring is speciaal voor de Rivierenbuurt ontworpen door de heer Ceasar Feyen en stelt deze ring beschikbaar ter financiële ondersteuning van onze buurtactiviteiten.

U kunt de vereniging ook een Warm Hart toedragen door het kopen van loten! Reserveer uw loten nu alvast!

De poster van de verloting kun je hier downloaden.

 

Ceasar Feyen

De heer Ceasar Feyen was jarenlang een bekend sieraadontwerper in Groningen. Hij had zijn atelier boven de bioscoop Camera, tegenwoordig Forum, waar hij de prachtigste ontwerpen maakte . Hij was ,en is nog steeds, een begrip in binnen- en buitenland op het gebied van ontwerpen en vervaardigen van unieke sieraden.
Hij deed meerdere keren mee aan de internationale sieraden-ontwerpwedstrijd ( de Diamant Award) waar meer dan 1500 ontwerpers  aan meededen! Zijn sieraden werden gedragen door de mannequins op de catwalks van New York, Milaan en Parijs!

Meneer Feyen draagt de buurtvereniging een zeer warm hart toe. Hij heeft speciaal voor de Rivierenbuurt een ring ontworpen, geïnspireerd door de naam van onze buurt. De uitvoering is in fijn zilver met zirkonia.

Deze ring stelt hij beschikbaar ter financiële ondersteuning van onze buurtactiviteiten.

Vandaar deze verloting, waarbij iedereen de buurtvereniging financieel  kan ondersteunen en de kans maakt op dit unieke ontwerp, t.w.v. 400,00 euro.

 

Reserveren van loten:

U kunt nu alvast uw loten reserveren door een bedrag over te maken naar bankrekening 7215769 t.n.v.. Buurtvereniging De Rivierenbuurt. Graag onder vermelding van uw (email)adres en telefoonnummer.

Aantal loten

  • 2 loten (5 euro)
  • 5 loten (10 euro)
  • 8 loten (15 euro)
  • 11 loten (20 euro)
  • 15 loten (25 euro)

Na ontvangst van het bedrag ontvangt u binnen 7 dagen (uiterlijk voor 7 juli) een bevestiging per email van uw lotnummers. Mocht u niet in het bezit zijn van een emailadres, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

De loten liggen voor u klaar op het buurtfeest. Indien u niet in de gelegenheid bent om het buurtfeest te bezoeken, dan is dat geen probleem; uw gegevens zijn bij de buurtvereniging bekend en uw loten doen gewoon mee tijdens de trekking.

Mocht het buurtfeest om wat voor reden dan ook niet doorgaan, dan zal de verloting plaatsvinden tijdens de eerstvolgende buurtvergadering.

Nieuwsarchief