Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site
riviernieuw.png

R.K.S.V. Albertus Magnus organiseert Stadjersweek

Van 23 tot en met 26 mei organiseert studentenvereniging Albertus Magnus de Stadjersweek. Tijdens deze week worden in de stad Groningen verschillende activiteiten georganiseerd waar student en Stadjer samen aan deel kunnen nemen. Doel van de activiteiten is het bevorderen van de integratie tussen student en Stadjer en het ophalen van zoveel mogelijk geld dat ten goede komt aan de Studentendesk van het Rode Kruis in Groningen.

De activiteiten variëren per dag waardoor er voor ieder wat wils is. Voor de sportievelingen onder ons vindt op woensdag 23 mei de sportmarkt plaats.

Op de Vismarkt zullen twee voetbalvelden, een tennisveld en een klimwand geplaatst worden.

Vanaf 11.00 uur is iedereen welkom om een balletje te slaan of een klim te maken. ’s Avonds is wederom iedereen welkom op de sociëteit van Albertus waar een open feest georganiseerd wordt.

Filmliefhebbers kunnen op donderdag 24 mei terecht bij de openluchtbioscoop op de Vismarkt. Vanaf 20.00 wordt op een scherm van 24m2 de film ‘Loft’ vertoond en toegang is gratis.

 

Op vrijdag 25 mei zijn inwoners van bejaardentehuizen uitgenodigd om een rondvaarttocht te maken door de Groningse grachten. Leden van Albertus zullen zich ook op deze boot begeven.

De ouderen beleven zo een heerlijk dagje uit. ’s Avonds zal er vanaf 23.00 uur een benefietfeest plaatsvinden in de Subsonic aan de Grote Markt. De Groningse dj Harde Baas zal het muzikale gedeelte voor zijn rekening nemen.

Zaterdag 26 mei is er voor de sportfanaat opnieuw een kans om zich te laten zien. Als afsluiting van de week wordt een wielertoer georganiseerd waaraan iedereen kan deelnemen.

Daarnaast zullen ook de kleintjes niet worden vergeten. Vanaf 13.00 uur is er voor kinderen een speelparadijs ingericht op de Westerkade.\

Albertus organiseert eens in de vijf jaar een Stadjersweek. ‘We hopen dat zowel student als Stadjer zich enthousiast inzet om er een prachtige week van te maken’, aldus Anneloes Dimmendaal, Vice-Praeses van het lustrumbestuur van Albertus Magnus.

Voor een uitgebreid overzicht van het programma en informatie over deelname kunt u terecht op www.lustrum.am.

Nieuwsarchief