RIVIERENBUURT
 
info@derivierenbuurt.nl

De Buurtkrant

De buurtkrant van de Rivierenbuurt wordt vier keer per jaar uitgegeven en bevat verhalen uit onze buurt.

De zomereditie van de buurtkrant is huis-aan-huis in de Rivierenbuurt bezorgd tussen zaterdag 19 juni en dinsdag 22 juni. Mocht u geen exemplaar hebben ontvangen en er wel één willen, mail dan naar buurtkrant@derivierenbuurt.nl. 

Insturen bijdrage

Wilt u meehelpen onze buurtkrant De Rivierenbuurt nog mooier te maken? Schroom dan niet om een artikel te schrijven!

Wilt u schrijven over uw passie, uw werkzaamheden voor onze buurt, of bijzondere plekken in onze buurt? Of hebt u mooie (historische) verhalen/anekdotes uit onze buurt, kroegverhalen uit ons buurtcafé,  of wilt u buurtinitiatieven met ons delen? Stuur dan uw stuk naar ons toe! Dit kan natuurlijk ook als u uw huisdier of dat van uw buren of bijvoorbeeld buurt-egel of buurtvogel wilt opgeven voor de rubriek bijzondere beestjes. Allicht wil uw kind of buurmeisje/-jongen een bijdrage leveren aan onze jeugdrubriek? Dat kan ook bijvoorbeeld een verhaal of een tekening zijn. 

  • Uw bijdrage kan gestuurd worden naar: buurtkrant@derivierenbuurt.nl
  • Het maximum aantal woorden van een bijdrage is rond de 400 (in overleg is meer woorden mogelijk).
  • Foto’s en/of plaatjes graag meesturen in een aparte bijlage in jpg formaat met een zo hoog mogelijke resolutie. In verband met de beperkte ruimte kunnen er maximaal drie tot vier foto’s worden geplaatst.
  • Let op de uiterste aanleverdatum voor het betreffende nummer.

Kopij ontvangen na de uiterste aanleverdatum wordt niet meer in behandeling genomen. Het scheelt de redactie veel werk als de kopij op de bovengenoemde manier wordt aangeleverd.

Aanleverdata en bezorging

Hieronder staan de uiterste aanleverdata voor het aanleveren van kopij voor de buurtkrant en de data van bezorging voor 2021:

Nummer

Uiterste aanleverdatum

Bezorging

Voorjaar

18 februari

12-16 maart

Zomer

27 mei

18-22 juni

Herfst

2 september

24-28 september

Winter

18 november

10-14 december